+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorijo izdelkov
Kontaktiraj nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Naslov: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province Kitajske

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-pošta: info@yunch.tech

Industrijske novice
Baoji High Tech Zone zgraditi nov kitajski Titanium dolini
Apr 25, 2016


Ko youand #39; ve got iPhone6 mobilni telefon, si morda mislite,44 Titan vijakiki so izdelani iz titana materialne proizvodnje v Baoji.


Trenutno, Baoji visokotehnoloških območje ima več kot Titan, predelavo podjetjem, da sodelujejo v naTitan vijak proizvodnje, je postal Appleand #39; s mobilni telefon dobavitelj.


In kot prvo serijo nacionalni nove materialne industrija predstavitev osnove, Baoji visokotehnoloških območja zbrali več kot 400 podjetij, ki opravljajo titana in titanove zlitine proizvodnje, predelave, raziskav in razvoja, proizvodnje titanovega predstavljali približno 85 % nacionalne proizvodnje, predstavlja približno 22 % celotne proizvodnje globalno titana, izvoz titana, predstavljali svetovni 15 %, zelo zgodaj uživali ugled andquot; Kitajska Titanium dolini.

s

Jedro industrije titanovega oddanih domačih in mednarodnih moči oblikovanja cen

Decembra 2014, kot gradnjo andquot; Kitajska Titanium dolino je pomemben sestavni del dolineTitan neželeznih kovintrgovski center v Baoji odpiranje visokotehnoloških območje Gong, in je bil prvi uveden čistega titana ingoti, titanov ingoti,Titan gobatri trgovanja sort, dan zavedati obseg trgovanja 377.592 milijonov juanov, klinču obravnavo znaša 66060 kg.


Po provinci Shaanxi Titan in redke kovine materialov Industry Association namestnik sekretarja generalni Wang Jingqing, mimo BaojiTitana in titanove zlitine trgatransakcij je nazaj, informacije kanal viri so omejeni, motnost cen mehanizem, delovanje infrastrukture in strank, ki strošek je previsoka, ki izhajajo v mala in srednje velika podjetja mired v cenovne konkurence, prav tako dolgo trajajočih nizkih titana materiala in izdelka cene, industrijskem merilu tava pred. Glede na statistične podatke od sorodnih oddelkov, z letno prodajo manj kot 20 milijonov juanov malih podjetij, ki so predstavljali 78 % podjetij v območju Baoji zgoraj, in titana dolini neželeznih kovin trgovanje center ustanovljen je rešiti težave industrijske verige, na koncu trga pomoč podjetje tehnologije in izdelek res razumeti vrednost.

http://www.yunch-cn.com

Z odprtjem naTitan dolini neželeznih kovintrgovski center, Baoji titana in neželeznih kovin trgovanje na poti k intenzivni, informacije, strokovne. Trgovinski center osredotočiti na zaključku titana in neželeznih kovin trgovanje, poravnave, informacije, kontrolo kakovosti, skladiščenja, logistike in oskrbe verige financiranje proizvodnje, znanost in tehnologijo storitev industrije kratkih odbora. Označite Baoji high tech Zone osredotočiti na nadgradnjo industriji iz proizvodnje za spodbujanje servisnih transakcijah, vnaprejšnji cenovni pogajalske verigo služb za pomoč podjetjem za hitro napredovanje high-end industrijske verige.


Dolina titana, neželeznih kovin trgovsko središče skozi intenziven način, vzpostavitev tržno povpraševanje za informacije o izdelkih, logistika okno, da učinkovito vključevanje virov, bi se izognili več logistike povezave, zmanjšuje podjetje neobvladljivih cenovne konkurence in oblikovati industrije titanovih v mednarodnih in domačih cen v jedro.


Industrijske zavezništvo usmerjati zdrav razvoj industrije titanovega


Da bi polno delovanje titana regiji značilno industrijo prednost, ustvarite andquot; Kitajska Titanium dolini postati znanih blagovnih znamk doma in v tujini, Baoji pripravil Baoji državi visokotehnološko industrijo osnovna konstrukcija in razvoj planningandquot; in andquot; Baoji - Kitajska Titanium dolini razvoj planningandquot; industriji novi in visoke tehnologije in storitev platformo gradnjo Kitajska titana materiala, trgovski center, nacionalni titana izdelek testiranje center, ključ laboratorij, titanov doline univerze in odprl online trading, logistiko trgovanja in futures trgovanje, največji, vrste najbolj mednarodnih titana je zgrajena materiala trgovanja. V skladu z načrtovanje voditi, projekt pogon, razširitev veriga, okrepi inovativnost, optimizacijo okolje ideje, večji in močnejši v titana, cirkonija in drugih redkih kovin in zlitin predvsem nove materialne industrije, prizadevanja za izgradnjo nacionalne prvovrstne nove materialne visokotehnoloških industrije osnove in proizvodnja cityKitajska Titanium dolini.Poleg tega okrepitve titana Valley v industrijskem razvoju vodilnih moč in pravico, da govorijo, da spodbujajo industrijski prestrukturiranja in nadgradnjo, inovacije in razvoj, Baoji raziskovalnih inštitutov in univerz, kot vir inovacij, sposobnost inovativnosti malih in srednje velikih podjetij je ni močna, ampak nujno povpraševanje za inovativne izdelke R andamp; D stanje odkrivanje srednji izdelek pomeni, da je nezadostno, uvedbe Baoji visokotehnoloških območje Baoji Taihua magnetni mehatronskih tehnologije raziskave inštituta Co Ltd, ustanovljen Baoji Titanium Industry Research Institute, in dejavno je andquot; titana proizvodov kakovosti pregledov centerandquot; nacionalna ministrstva za industrijo, CNCA uradno odobrila ustanovitev nacionalnih tretjemu, nadzor kakovosti izdelkov titana in inšpekcijskih služb, medtem ko aktivno spodbujanje gradnje tretje preskusne platforme osnove; spodbujanje ustreznih standardov odbor dela, gradnjo dolini, Green Valley titana titana.


Shaanxi Province, titana in redkih kovinskih materialov obrt alliance kot most med vlado, podjetje in trg in povezavo, pomoč vladi za vodenje zdravja titana in razvoj industrije redkih kovinskih materialov. Obrt Alliance v tehnične izmenjave in usposabljanje osebja, inkubacijska industrija in razvoj sklad naložbe, financiranje, svetovanje, krepitev izmenjav in sodelovanja z doma in v tujini titana in organizacij industrije redkih kovinskih materialov, enote in zagotavlja veliko ustrezni pogoji. Industrijska zveza bo tudi spodbujanje podjetij, univerz in raziskovalnih institucij sodelovanja, krepitev sposobnosti neodvisni inovacije titana in redkih kovinsko industrijo in splošno raven, spodbujajo trajno in zdrav razvoj industrije titanovega.Nove vizitke za industrijske dediščine industrije titanovega

Titan je znan kot worldand #39; s space kovine, morskih kovin in strateško kovinskih materialov, je močna država mora, neizogibno.

Baojiand #39; s dva izjemen prispevek k in #39; s Metalurgija, andquot antični bronasti jedilnega, danes so Titan alloyandquot;. Danes je bil industrije titanovih kot andquot; industrijska heritageandquot; je pisanje nove vizitke v Baoji. Po statističnih podatkih, 2014 Baoji Titanium industrija osnove predvidoma titana industrije prodajnih prihodkov 3,3 milijarde juanov, Baoji visokotehnoloških območje postalo doma in v tujini vodi titana industriji je dal prednost, razširitev volfram in molibden, tantal, niobij, cirkonija in hafnija, razredčene plemenitih kovin raziskave in razvoj, predelave, prodaje osnove. Nastanek gobo TitanTitan kalupov - Titan odkovki-Titan-Titan deli in opremain dokončanje titana predelovalni industriji verigi. Titan, zlitine titanium, titana in titanove zlitine v prahu,oprema Titanium, nastala obsegacirkonij in hafnij tantal, niobij, itd vrsto smeri. Ustanovljena globoko obdelavo titana kot glavne proge, s civilno dobave, letalska in vesoljska industrija, medicinskih in titana oprema, kot so vrsta izdelka gruče.


Pričakuje v letu 2020, Baoji titana industrija gruče bo doseganje letnih prihodkov prodaje 100 milijarde juanov, letna proizvodnja 2000 ton jedrsko gobo titana, 500 tonjedrsko cirkonija izdelkovin 500 ton obsegom proizvodnje industrijskih cirkonija. Baoji bo postal na worldand #39; s vodilni, domače prvovrstne novih visokotehnoloških industrijske baze. Baoji visokotehnoloških območja bodo worldand #39, s največji obseg in gruče proizvodne baze, Baojiand #39; s največji industrijske inovacije omrežje vozlišč, countryand #39; s andquot; Kitajska Titanium Valleyandquot; blagovne znamke bodo znani v svetu.


China Daily novinar Zhang Xin 2015.2.25


[[JS_BodyEnd]]