+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorijo izdelkov
Kontaktiraj nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Naslov: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province Kitajske

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-pošta: info@yunch.tech

Industrijske novice
Titanova zlitina je bila uedna, da bi naredila kratko hitrost s prstom
Mar 02, 2018

Gumbi iz prstov iz titana so pomagali kitajskemu igralcu WuDajingu, ki je osvojil prvenstvo

V kratkih dirkalnih dirkah z zimskimi olimpijskimi igrami v Pingchangu je kitajski igralec Wu Dajing osvojil prvenstvo na dirkalnem drsališču s hitrostjo 500 metrov in prekinil svetovni rekord, osvojil prvo zlato medaljo kitajske delegacije v zimskih igrah Pingchang. nadarjenosti in ravneh, je tudi športna oprema pomemben dejavnik in vpliva na uspešnost turnirja.


blob.png


Kitajska kratka pot tekmovalne drsalke nacionalna ekipa je uporabila kratki tir hitrost slip gumb, je Kitajska Huashu visoke tehnologije, ki uporablja patent kovinske 3D tiskanje rešitev, in prilagojene za športnike.


blob.png


Na športnem polju lahko mali gumb s kratkim pritiskom hitrega prsta pripomore športniku, da zmanjša trenje ledu, medtem ko se upogne ledu. V preteklem tekmovanju se športni kratki kolesarski drsalni hitri drsnik nanaša na osnovno uporabo smolne sponke ali želatine . HuaShu visokotehnološki center sprejme kovine 3d tiskanje rešitve, v skladu s kratko sled hitrost drsanje ekipe igralca vsi prst velikosti, prilagojene 9sets sponke prstana titana zlitine.


blob.png


V primerjavi s tradicionalnim dednim prstom se 3D tiskanje titana zlitine nanaša na izgubo teže 40%, kar je lažje in koristno za stopnjo učinkovitosti; Hrapavost površine je manjša od 2 mikrona in je upočasnjeno upogibanje. Prilagodite se vsakemu športniku, nosite udobne, prilegajoče se prste.


blob.png

[[JS_BodyEnd]]