+86-917-3373399 info@yunch.tech
Kategorijo izdelkov
Kontaktiraj nas

Shaanxi Yunzhong Industry Development Co, Ltd

Naslov: NO.128 Gaoxin Road, Baoji City, Shaanxi Province Kitajske

PC: 721013

Tel: + 86-917-3373399

Faks: + 86-917-3373378

E-pošta: info@yunch.tech

Industrijske novice
Zakaj titanove zlitine (kot je titan stekleni okvir) so dražje od surovin
Feb 07, 2018

Načelo:

  1. Titanov sponge bodo na voljo titanovih ingotov, ko se ponovno talagajo v električni peči. Je zelo aktiven pri visoki temperaturi in je težko obdelati.

  2. Čisti titan je zelo mehak in ni primeren za neposredno uporabo titanovih izdelkov. Na splošno je treba dodati še nekatere druge elemente, ki izboljšujejo kovinsko učinkovitost.

  3. Titan je težko strojno obdelovati. to ni preveč težko, vendar je "lepljivo". Če datoteko uporabite za ravnanje z ročico titana-64, bodo vrstice datoteke kmalu napolnjene z ostanki. Rečeno je, da je titan preveč težek, nizka hitrost. zaradi visoke hitrosti je enostavno oksidirati. Običajni obdelovalni center sploh ne more obdelati titanovih zlitin.

  4. Titanov je težje narediti steklo. saj vsi vemo, da je titanov okenski okvir tanek in zahtevajo tudi veliko obdelave za končno obdelavo, to je zagotovo izziv za ta material. Poleg tega stekleni okviri iz stekla vključujejo tudi varilno tehnologijo, ki je povečala težave.

    Kako težka je tehnologija obdelave titanovih zlitin? Da bi to rekli, ljudje, ki oblikujejo letala po vsem svetu, dokler lahko s strukturno optimizacijo sprejmejo aluminijeve zlitine, nikoli ne bodo uporabljali zlitine titana. titanium glass frame.jpg

[[JS_BodyEnd]]